dinsdag 3 februari 2015

3-2-2015 This Strange Effect

Ik werd vanmiddag benaderd door het Diak over mijn klacht (tuutuut, dat is snel ... ). Of ik mijn 17 klachten op de mail kon zetten, dan zouden zij deze doorlezen om vervolgens een gesprek met mij aan te gaan. Dat vergde toch nog wel enige vertaling van mijn telegramstijl naar een leesbaar verhaal voor minder ingewijden.

Wat ik gisteren nog vergeten was om te vermelden omtrent mijn opgezette buik: volgens de fysiotherapeut van De Hoogstraat zagen ze bij (partiƫle) dwarslaesies wel vaker problemen met de organen en darmen in de buikholte. Ze hebben daar ook een therapeute die hierop gespecialiseerd is, dus daar kan ik eventueel ook nog terecht. Donderdag eerst maar laten onderzoeken in het Diak.

Gisterenavond zijn Bertie en ik nog gezellig op bezoek geweest bij een collega in de componisten wijk in Zeist. (Ingewijden weten vast wie het betreft. Overigens: wellicht was het jullie al opgevallen, maar ik noem geen namen in mijn blog omdat ik dat niet zonder toestemming wil doen. Ik maak een uitzondering, voor mijn gezinsleden ... )..

Ik had al eerder aangegeven dat ik geen ernstige bijwerkingen ondervind. Er zijn wel enkele kleine ongemakken, zoals bultjes op mijn hoofd (foto linksboven) en mijn neus, wondjes onder mijn nagels (foto rechtsboven) en een branderig gevoel op mijn tong bij gekruid eten en tandenpoetsen,






Verder constateer ik dat een wondje op mijn rechtervoet minder snel geneest (foto links).

De blogtitel slaat dit op deze "vreemde bijwerkingen", een golden oldie van Dave Berry, geschreven door Ray Davies van The Kinks.


Tot slot een nog niet gepubliceerde foto van het litteken van mijn rugoperatie (foto rechts).






2 opmerkingen:

  1. Goh en dan krijgen ze ineens wel haast als je maar met klachten schermt.
    Wonderbaarlijk!!!
    Benieuwd wat ze op je klachten te zeggen hebben ofwel wat ze ermee doen.
    Succes

    xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo ik heb ook t zelfde wondje op mijn hand als u op uw voet :$ ben 28 jaar moet ik me zorgen maken ?

    BeantwoordenVerwijderen